Kamperen bij de boer in Drenthe

Kamperen bij de boer wordt steeds populairder, en niet zonder reden. Je vindt er namelijk rust, ruimte en natuur. Even helemaal weg uit de hectiek van vandaag de dag. En waar kan dit nou beter dan midden op de Hondsrug in Drenthe! Een plek waar je nog heerlijk ongestoord kunt genieten van een wijntje naast de tent of kunt fietsen en wandelen over de eindeloze paden door oerbossen, heidevelden, langs beekjes en door oude karakteristieke dorpjes.

Steeds meer mensen weten de boerderijcamping te vinden in een zoektocht naar onthaasting. Familie Seubers weet dit al jaren en begon dan ook al meer dan 15 jaar geleden met het concept kamperen bij de boer. Ze creëerde een prachtige groene camping in de boerderijtuin. In de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een landgoed van meer dan 30 hectare met twee minicampings middenin bossen, weilanden en bloemenvelden.

Kom ook kamperen bij de boer op Landgoed Seubers en geniet van de rust op een van de twee prachtig aangelegde campings. Word wakker te midden van groen en de geur van bloesem en bloemen. Een plek waar je brein even op stand nul kan en je altijd liever nog een dagje langer blijft. Spring bij Boer Seubers in de golfkar en ontdek de geheimen van het landgoed of ga er op uit en beleef Drenthe. Alles is mogelijk op Landgoed Seubers.

Landgoed Seubers, waar ontspannen vanzelfsprekend is en de gastvrijheid oprecht.