Minicamping De Zwerfkei

Kamperen bij de boer in Borger

Op de Drentse minicamping De Zwerfkei kampeert u bij de boer in de tuin. En dan hebben we het niet over zomaar een tuin, maar over een compleet landgoed. De minicamping van ongeveer 1,5 hectare groot, ligt middenin een landgoed van ruim 30 hectare aan bossen, landerijen en uitgestrekte velden. Waar u nog de echte Drentse rust vindt, de vogels u verwelkomen en u de reeën in het veld ziet staan te grazen. Henk en Jantje Seubers verwelkomen u graag op boerderij de Annahoeve, waar een gemoedelijke en gastvrije sfeer zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie!

Boer Henk vertelt u honderduit over het landgoed, de wilde dieren en neemt u graag mee het bos in. Met een beetje geluk spot u een ree, konijnen, een vos en prachtige vogels. U kunt zorgeloos genieten van de rust en natuur. Ontdek de Hondsrug per fiets of wandelend, ga golven, vissen, zwemmen of speel een potje jeu de boules op de camping. Minicamping de Zwerfkei; waar niks moet, maar alles kan.

Kom tot rust op minicamping De Zwerfkei

De Zwerfkei heeft een ruime opzet met riante en groene staanplaatsen tussen bomen en struiken. Brandschoon sanitair, wasgelegenheid en een overdekte spoelplaats. Voor de (klein)kinderen zijn er speeltoestellen en een zee van ruimte om buiten te spelen. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig en veel zijn bij de prijs inbegrepen. Dát is zorgeloos kamperen op een minicamping in Drenthe!

Zomerhuisjes

Ook kunt u een 2- tot 4-persoons huisjes of stacaravans huren op minicamping De Zwerfkei. Deze zijn voorzien van alle comfort en volledig ingericht.

TARIEVEN MINICAMPING DE ZWERFKEI

All-in: €22,- per 2 personen per nacht

Extra personen per nacht:
€7,50 per volwassene
€5,00 per kind

Niet SVR leden betalen een toeslag van €1,- per nacht

Extra kosten
Bezoekers/gasten – per persoon €1,- per dagdeel
Bezoekers/gasten – per persoon €2,- per dag

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inclusief

Appartementen / stacaravan

Naast het verblijven met uw eigen caravan of camper kunt u op minicamping De Zwerfkei ook een appartement of stacaravan huren. Tarieven zijn afhankelijk het van seizoen, de duur van uw verblijf en de beschikbaarheid. Wij informeren u graag persoonlijk naar de mogelijkheden.

Voorzieningen