Minicamping De Strengen

Kamperen op minicamping De Strengen in Borger

Op de Drentse minicamping De Strengen kampeert u midden in de natuur en de bloemenzee die eigenaresse Ellen Seubers elk jaar weer creëert. Op De Strengen vindt u rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier. Er zijn honderd-en-één activiteiten te doen rond de boerderij en in de buurt. Fietsers, wandelaars en cultuursnuivers kunnen zich uren vermaken in de bosrijke omgeving, op de uitgestrekte heidevelden en de karakteristieke dorpjes. Maar ook voor de actieve vakantieganger is er veel te beleven in Drenthe.

Zorgeloos kamperen op minicamping De Strengen

De Strengen heeft een ruime opzet met riante en groene staanplaatsen tussen bomen en bloemen. Brandschoon sanitair, wasgelegenheid, een overdekte spoelplaats en fietsenstalling. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig en veel zijn bij de prijs inbegrepen. Dát is zorgeloos kamperen op een minicamping in Drenthe!

Alle hens aan dek

Camping De Strengen wordt gerund door Ellen Seubers, haar partner Klaas en de kids. Hier zijn altijd alle hens aan dek, niet alleen Klaas & Ellen zorgen dat het u aan niks ontbreekt, maar ook de kinderen hebben het campingvirus al flink te pakken en helpen graag een handje mee. Laat je ook overtuigen van de gastvrijheid, rust en ruimte van minicamping De Strengen. Hang achterover, kijk je ogen uit, snuif de natuur op en geniet.


Tarieven minicamping De Strengen

All-in: €22,- per 2 personen per nacht

Extra personen per nacht:
€7,50 per volwassene
€5,00 per kind

Niet SVR leden betalen een toeslag van €1,- per nacht

Extra kosten
Bezoekers/gasten – per persoon €1,- per dagdeel
Bezoekers/gasten – per persoon €2,- per dag

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inclusief

Appartementen

Naast het verblijven met uw eigen caravan of camper kunt u op minicamping De Strengen ook een appartement huren. Tarieven zijn afhankelijk van het seizoen, de duur van uw verblijf en de beschikbaarheid. Wij informeren u graag persoonlijk naar de mogelijkheden.

Voorzieningen