Minicamping Drenthe

Onthaasten in Drenthe

Kamperen op een minicamping in Drenthe is de manier om even te ontsnappen aan de hectiek van vandaag de dag. Hier is de tijd nog stil blijven staan, zijn de mensen oprecht en is de natuur onaangetast. Landschappen wisselen elkaar af van open heidevelden, naar prachtige bossen, weilanden en kronkelende riviertjes. Drenthe biedt ruimte voor ontspanning, maar ook voor de actieve vakantieganger is er veel te doen en ondernemen.

Verblijf op één van onze minicampings in Drenthe en kom tot rust. Pak de fiets, ga wandelen, vissen, golfen, cultuur snuiven of adrenaline zoeken. Alles kan in Drenthe.

Op Landgoed Seubers vindt u twee naast elkaar gelegen riante minicampings. Minicamping de Strengen en minicamping De Zwerfkei. Beide met 25 ruime standplaatsen tussen het groen en van alle gemakken voorzien. Gerund door 2 generaties van de familie Seubers; Henk en Jantje Seubers en dochter Ellen Seubers en partner Klaas en kids. Minicamping De Zwerfkei en De Strengen staan voor rust, ruimte, gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Zorgeloos genieten in magisch Drenthe.

Kom kamperen in Drenthe en ervaar de gemoedelijke sfeer.